Ana içeriğe atla

05467900465 Van tesisatçı,Van musluk tamiri,klozet tamiri,kaçaksutespiti,tıkanıklık açma,su arza,

Van Su TesisatçısıVan Merkez'de  Sıhhi Tesisat,  tıkanıklık açma, montaj hizmetleri, duşa kabin montajı, petek temizleme, amülatür  montaj, banyo tıkanıklığı, klozet tıkanıklığı, havuz tıkanıklığı hizmetleri vermekteyiz . Bir Alo demeniz ile Van merkezinde, tüm semt ve köylerde   hizmet veriyoruz. Sıhhi Tesisat işleri için size profesyonel su tesisatı ustalarını yönlendiriyoruz.

Su Tesisatçısı

Van  çevresinde ev ve iş yerlerinde kullanılan su (sıhhi) tesisatı ile ilgili tüm yenileme, tadilat, tamir ve bakım hizmetlerini de sunmaktayız. Su tesisatı döşeme, tadilat, değişim ve tamir, ayrıca  pis su tesisatı döşeme, tamir, boru değişimi, lavabo montajı, taharet musluğu tamiri ve montajı, küvet montajı, batarya ve musluk tamir ve montajı, hidrofor tamir ve montajı, su deposu tamir ve montajı.

Van Tesisatçı

Ayrıca bunların yanı sıra Kanalizasyon açma gibi hizmetlerimizde vardır. Hizmetlerimizde güven, kalite ve uygun maliyeti müşterilerimize sunmaktayız.   Su tesisat döşeme, tamir,  kaçak tespiti,sıhhi tesisat, tıkanıklık açma vb. işler için  Van ve tüm çevresinde ki arıza durumlarında   Arayın, hemen geliriz !
  1. Sıhhi Tesisatçı
    Van İpekyolu 'nda tüm mahallelere ve Van'ın Tuşba, Gevaş, Edremit, İpekyolu  ilçelerine  hizmetimiz vardır . Tüm Sıhhi tesisat arızalarınız için Bizi Arayın!  Hemen Geliriz. Hızlı servisin yanı sıra kaliteli ve profesyonel hizmetimizi siz Van halkına sunmaktan gurur duyuyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Van tesisat ustası 05467900465 su kaçağı,musluk tamiri,klozet tamiri,suarzatespit,tesisat ustası,kaçaksutespiti,tıkanıklık açma,vansuarza,

Van su arza 054679065